Engelen-Heere

Engelen-Heere is een toeleverancier van horeca-apparatuur en bestaat sinds 1960. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, installatie, reparatie en onderhoud van horeca-apparatuur, airconditioning en koeltechnisch apparatuur. Engelen-Heere bestaat uit een hecht, vast team dat er voor zorgt dat de klant van A tot Z tevreden is. 

Wij leveren koelingen en keuken apparatuur door het hele land. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij de klanten een eerlijk, en voor ieders budget geschikt advies geven. Onze klanten zijn horecaondernemers, verenigingen en andere horeca gerelateerde bedrijven. De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Grootschalige inkopen binnen en buiten Europa staan garant voor de zeer scherpe prijzen. 

Bij Engelen-Heere heerst een goede en ontspannen werksfeer. Met veel klanten is er een goede vertrouwensband opgebouwd, die er voor zorgt dat men regelmatig naar ons terugkeert. 

Wij beschikken over goed opgeleide en ervaren monteurs. Zij zorgen ervoor dat uw apparatuur vakkundig en snel wordt geïnstalleerd. Zij zijn de basis voor een probleemloos werkend systeem.
Bij eventuele storingen kunt u ook op ons rekenen.

Komt u gerust eens langs, u hoeft geen afspraak te maken en de koffie staat klaar !

 

Waarom kiezen voor Engelen-Heere?

• Snelle levering zónder extra kosten
• Persoonlijk, vrijblijvend en goed advies volgens uw budget & wensen
• Scherpe prijzen
• Grote voorraad
• Eigen servicedienst
• Lease mogelijkheden voor uw apparatuur

 

Fotos pand EH maart 2008 002